Inici

Inici


El Baix Segura té unes formidables condicions naturals com: hiverns benignes, suaus temperatures al llarg de l'any, cels aclarits, abundància de platges d'arena i agradables paisatges que garantixen una oferta turística de qualitat. No és res estrany que terres tan fèrtils foren, des d'antic, joia de la corona per a nombroses civilitzacions, que van deixar part de la seua cultura soterrada en jaciments arqueològics i, una altra part en els nostres costums.

Cala El Ferris a Torrevieja

Esta comarca té municipis que ja són molt coneguts per la seua tradició turística, encara que queda molt per descobrir: la seua horta, la seua serra, la seua gent i la seua particular gastronomia molt lligada a l'horta i al mar. La comarca del Baix Segura té molt que oferir al visitant com és una gran varietat de recursos patrimonials, culturals, mediambientals, esportius i d'oci. I a través d'esta guia turística, s'oferix al viatger una completa mostra d'esta comarca.

Hi ha molt que conéixer i descobrir, ja que, en el conjunt dels vint-i-set municipis que conformen la comarca del Davall Segura, l'oferta és considerable i és adequada per a tot tipus de visitants. Per això, la informació que trobarà en esta guia turística està organitzada en "Espais", a fi que el visitant puga seleccionar la busca d'allò que li siga més útil i interessant.

Pàgina Optimitzada per a Internet Explorer 7 i Firefox 3.0 - Resolució: 1024 x 768

¡XHTML 1.0 Transicional Vàlid! ¡CSS 2.1 Vàlid! ¡Accessibilitat Web 1.0 del W3C-WAI Nivell Triple-A Vàlid!